Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

'Move, from dawn till dusk' event voor Olivia Fund zaterdag 2/12 @Visclub Graag Beet

Olivia 2/12 Visclub Graag Beet

De 2e editie van "Move, from dawn till dusk" gaat door op zaterdag 2 december, vanaf zonsopgang 08u23 kunnen jullie mee wandelen of lopen op een gloednieuw parcours met start en aankomst in  Herentals, visclub Graag Beet: Wuytsbergen 198 (naast Mondeléz).

"We steunen heel graag een bijzonder goed doel namelijk het Olivia Fund", zeggen  event protagonisten Tom Verreydt en Louis Hufkens.  "Olivia was tweeënhalf toen ze aan een hersentumor bezweek. 

Dàt mag geen enkel kind meer overkomen. Daarom steunt het Olivia Fund vernieuwend kankeronderzoek dat jonge patiëntjes betere overlevingskansen geeft en concreet bij hun genezing helpt. Ook jij kan ons daarbij helpen. Samen kunnen we kanker verslaan!

We zorgen zaterdag 2/12 voor een zeer mooi en totaal vernieuwd parcours met verschillende afstanden én gratis bevoorrading.
Afstanden van 3, 5 en 10 km, zo vaak je wenst te bewandelen van zonsopgang 08u23 tot zonsondergang 16u36 maar ook zeer welkom als toeschouwer.

Aansluitend zorgen we voor ambiance d.m.v. live muziek met een hapje en een drankje in de kantine van visclub Graag beet.  Met een live optreden van The Panic Paddo's die om 15u30 'den après' in gang zetten en rond 20u een optreden van coverband The Roxy Band is het zeker de moeite om te blijven ook na zonsondergang .
<<  Nog enkel daginschrijvingen mogelijk ter plaatse aan 8 euro.

Iedere 'Vrije Gift' vanaf €40 krijgt een fiscaal attest."

Wuytsbergen 198, Herentals, België

Olivia 2/12 Visclub Graag Beet

Deel dit artikel